Auberginerullar igen?
Ja varför inte, det är ju så pilligt och roligt att laga. Och gott också förstås.

För 4 portioner;
2 stora auberginer
5 schalottenlökar, eller 2 gula lökar (betydligt billigare, men lika gott!)
2 vitlöksklyftor
1/2 röd chili
100g riven parmesan
1 citron
2 tomater
1 knippe persilja
1 grönsaksbuljongtärning
quinoa
salt, peppar, rapsolja
Sätt ugnen på 225°.
Koka quinoan med buljongtärningen istället för salt, låt eventuellt kallna. Gott både varmt och kallt.
Skär auberginerna på längden i tunna skivor, pensla med olja på båda sidor. Salta och peppra. Stek skivorna mjuka i grillpanna, eller vanlig stekpanna.
Skala och finhacka schalottenlöken/gula löken, vitlöken och chilin. Fräs i olja en liten stund, häll över i en liten skål och blanda i parmesanen.
Lägg lökröran på aubergineskivorna och rulla ihop, lägg i ugnsform och baka i ugnen i 5-10 minuter.
Riv ner skalet och pressa juicen från citronen i quinoan.
Hacka persiljan, tärna tomaterna och blanda också detta med quinoan. Salta och peppra.
Ät! Det är gott med turkisk yoghurt till.
Källa: http://www.ica.se/recept/auberginerullar-med-citronquinoa-566312/